Què és curolletes?

Curolletes és un espai familiar on descobrir llegint, imaginar jugant i crear plegats.

Curolletes ve de la paraula mallorquina curolla, que vol dir tenir inquietud per alguna cosa. Es podria definir també com un hobby , però engloba moltes més coses.

A casa nostra sempre hem xerrat en castellà perquè els nostres pares són gallecs. Hem après el mallorquí a l’escola, encara que no ens vàrem arrencar a xerrar-ho fins ser grans. La primera vegada que vaig sentir la paraula curolla va ser fa uns quatre anys, a casa de la meva parella que són mallorquins de tota la vida. Em varen explicar que també s’utilitza quan un nin està concentrant jugant i amb la seva imaginació recrea mons de fantasia, es diu que “està amb les seves curolles”. Qui més qui manco té curolles, petites i grosses, i això són Curolletes.

Em va agradar tant aquesta paraula, ja caiguda un poc en desús (sobretot a Palma), que quan va sorgir la idea de muntar la botiga vaig trobar que era el nom més adient. Vàrem decidir posar-la en diminutiu perquè fa més dolç i familiar. I perquè a Curolletes trobareu tot el que necessiteu per satisfer les vostres curolles, tant pels grans com pels més petits.

I què és el que trobareu a Curolletes?

Tenim quatre grans pilars:

  1. Libreria: Una de les nostres principals curolles és fomentar la cultura i la lectura i per això tenim una cuidada selecció de llibres per tots els gustos i edats. En trobaràs de tots els gèneres: novel·la, ciència-ficció, còmic… Però sobretot esteim especialitzats en llibres infantils.

En aquest àmbit feim diferents activitats per motivar la lectura, des de contacontes a presentacions.

Vine a descobrir-los a Curolletes!

Llibreria
Llibres infantils
  1. Jugueteria: Ens apassiona l’educació i per això tenim molt mimada aquesta secció. Ens hem especialitzat en joguines de fusta educatives i ecològiques. La nostra marca estrella és Plantoys, ens encanta! Es tracta d’una marca sostenible amb el medi ambient perquè les juguetes estan fabricades amb fusta reciclada i amb colors sense químics, per tant són totalment segurs pels més petits. A part de ser divertides, totes estan pensades amb una funció educativa. Ja sigui activar la psicomotricitat fina, la memòria, les matemàtiques, habilitats socials o les emocions. D’aquesta marca trobaràs juguetes precioses per infants de 0 a 3 anys.

Els puzles és un altre producte que treballem. Tenim tant per infants a partir de 12 mesos fins a nins de 10 anys. Trobaràs tant puzles de fusta, trenca-closques, puzles que brillen en la foscor…

Un altre tipus de joc són les manualitats. Aquest producte agrada molt per regalar a nins i nines de 3 a 12 anys. Tenim els jocs de la marca Giotto per pintar o de pasta de modelatge pels més petits.

També hi ha altres manualitats com cosir la teva pròpia nina de tela, fer collars i polseres, construir el teu propi robot… entre molts altres.

  1. Papereria: Aquest és un apartat molt important per nosaltres, el qual treballam des de els inicis. Tenim tota classe de papereria, des de material d’oficina més bàsic (material d’escriptura, cartutxos de tinta , arxivadors…) fins a material escolar de tot tipus (motxilles, quaderns, llibretes, material per arts plàstiques, calculadores…). En aquest àmbit tenim previst ampliar molt més, duent marques noves que no es poden trobar a qualsevol banda. Actualment ja podeu trobar les llibretes i agendes de la marca UO* i Moderna de Pueblo. En breu entraran altres marques de les que ja us informarem!!

  1. Regals: Trobareu moltes cosetes per fer un detall a un amic, conegut o familiar. Des de més personals com una tassa amb missatge, a clauers, imants, caixes i estores amb dibuixos divertits.

Apostam per marques de qualitat, tant de fora com locals. Les primeres marques que vam incorporar són UO* i Moderna de Pueblo, que són de la Península. Es tracta de marques juvenils. D’UO* tenim calcetins i polseres amb missatges per a amics, familiars… i també marcs de fotos, postals… I de Moderna de Pueblo tenim tasses, llibretes, fundes de mòbil i postals de felicitació.

Per Nadal va entrar la marca de Laroom, també de la península, que té moltes cosetes de decoració. Aquesta marca té una línia estrella que són els productes dissenyats per Anna Llenas, la il·lustradora del conegut conte El monstre de colors. Tenim estores d’entrada, davantals, safates, caixes de metall i tasses.

Com a marques locals tenim Mamushka i Melicotó. De Mamushka tenim tasses, imants i clauers ideals per regalar tant a un familiar (per padrins, madrines, pares, mares…) com a la teva parella.

De Melicotó, pels que sou fans com nosaltres de la cultura mallorquina,  tenim bosses, tasses, clauers, segells, xapes i imants. Es tracta d’una marca molt divertida que conjuga expressions de la cultura popular mallorquina amb dissenys molt divertits. Són ideals per fer un detallet a un amic o familiar.

En aquest apartat també tenim previst créixer, molt aviat uns contarem més novetats!!!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}