Curolletes a Karma Klub

Avui ens han esmentat al diari!!! Ho podeu veure a l’edició d’avui de l’Ara Balears on fan un reportatge a doble pàgina de Karma Klub. També ho podeu trobar a l’edició digital:

http://www.arabalears.cat/balears/Karma-Klub-innovacio-social_0_1673832722.html

Què és Karma Club?

Karma Klub és una app mallorquina que uneix el petit comerç local i la solidaritat. Amb aquesta aplicació, els usuaris obtindran descomptes de tots els locals adherits. Quina és la diferència amb altres webs de promocions? El karma. El usuari podrà triar si aprofita la rebaixa que ofereix l’establiment  o si destina l’import del descompte a una ONG. En aquests moments aquestes ONG són Aspanob, Sonrisa Médica, Alas Balears i Projecte Home

Per què hi formem part?

Curolletes entenem la solidaritat com a principi. Quan vam posar en marxa el nostre projecte, es va fer seguint un fort compromís amb l’àmbit local en el que ens arrelam. Per això mateix, ens va encantar la idea de que els establiments i les ONG del club siguin d’aquí!

Karma Klub

Quins descomptes trobareu a Curolletes?

Curolletes oferim als usuaris de Karma Klub un 5% descompte en llibres i un 20% a les joguines educatives i ecològiques de Plan Toys.

Plan Toys   Abelles Plan Toys  Robot Plan Toys

Com funciona?

Podeu descarregar-la tant a l’App Store de iOS com a la Play Store d’Android. A la seva plana web trobareu tota la informació necessària:

http://karmaklub.es

 

I tu, creus en el Karma?