Showing 1–20 of 25 results

JOGUINES FINS A 12 MESOS

Just a aquesta època és quan el bebè comença a comunicar-se i a adonar-se del seu entorn. És l’etapa del descobriment! Els més nens descobreixen que poden fer coses per si sols/es. Per això et portem les millors joguines per a bebès fins a 12 mesos. Llegir més Llegir menys

Durant el seu primer any, el més petit/a de la casa aprèn a subjectar objectes i moure’ls. Si el que necessites és un regal per un nen de 0 a 1 any, a aquesta secció trobaràs les joguines per bebès que ajuden a la seva completa estimulació del tacte, vista i oïda. Al principi no podrà agafar els objectes, però en uns mesos, desenvoluparà la seva coordinació.

Troba la millor joguina per bebès de fins a 12 mesos, perquè el rei o reina de la casa aprengui a interactuar jugant, a explorar noves textures, i tot de la forma més segura. Perquè a més de que les joguines que tenim a la tenda online Curolletes no són tòxiques, també comprar a través de la nostra tenda de regals originals Curolletes és molt segur.

QUINES JOGUINES COMPRAR PER A BEBÈS

Quan els bebès tan solament tenen uns mesos, el millor són joguines per agarrar fàcilment, per estimular la coordinació manual. Ja veuràs que el bebè no es cansarà de jugar i estarà entretingut/da.

Entre els objectes tan xulis que trobaràs a aquesta secció, són cintes d’activitats per estimular els principals sentits, galledes de formes, sonalls, mòbils… de les marques Plan Toys, que usa sempre fusta ecològica i Lilliputiens entre unes altres.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}