S'estan mostrant 1–20 de 66 resultats

Fora d'estoc
Fora d'estoc

Fins 12 mesos

Play Gym pastís

54,00

COMPRAR JOGUINES DE FUSTA

Descobreix la gran selecció de joguines de fusta educatives que tenim perquè els nens i nenes aprenguin a jugar amb els valors de la naturalesa. Són una magnífica opció perquè els nens donin regna solta a la seva infinita imaginació. Llegir més Llegir menys

Les joguines de fusta estimulen el tacte del nen/a i potencien la seva creativitat natural gràcies a les formes geomètriques simples. Un dels beneficis de comprar joguines de fusta és que a més de que respecten el medi ambient, és una forma molt bonica d’ensenyar als més petits joguines respectuoses amb el planeta.

Aquestes joguines de fusta ofereixen una gran resistència, a més tenen menor risc de lesions. Són perfectes per bebès i nens o nenes. Les joguines de fusta educatives són fonamentals pel desenvolupament de la imaginació dels més petits/es de la casa, així com de les habilitats socials, i la psicomotricitat. Les joguines de fusta que trobaràs aquí són de les marques Plan Toys, Hape, Le Toy Van, Djeco i Kids Concept.

JOGUINES DE FUSTA SIMBÒLIQUES

Fe un cop d’ull a la nostra selecció de joguines de fusta simbòliques, realitzats amb fusta 100% ecològica i lliure de tòxics, perquè els papàs i mamàs estiguin molt tranquils mentre els seus nens i nenes gaudeixen jugant. Les joguines de fusta simbòliques són perfectes perquè els nens i nenes aprenguin a recrear ambients reals, del món que els envolta.

LES NOSTRES JOGUINES DE FUSTA

Escull entre cuines, accessoris per la cuina, grues, casetes de nines o nins, accessoris per la caseta, banc d’eines, trens, taules d’equilibri, blocs, camions, cactus, correcamins, cotxes, sonalls, joguines de fusta per aigua, xilòfons…

Si necessites ajuda per comprar la joguina de fusta perfecte pel nen o nena, posa’t en contacte amb nosaltres a [email protected] i t’aconsellarem quina és la joguina ideal perquè sorprenguis i ho gaudeixi l’aventurer o aventurera.

Pots visitar-nos a la nostra tenda de joguines de fusta a Palma de Mallorca, o comprar per internet des de la nostra pàgina online.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}