Així va començar tot

Fa 16 anys  dos germans, en Pau i na Salomé, van decidir obrir una papereria a Palma. Els inicis no van ser fàcils, inclús havien de fer hores extres a una altre feina per poder tenir un sou per viure. Però poc a poc, amb molta il·lusió i constància, van aconseguir aixecar el negoci familiar.

Uns anys després, na Salomé va ser mare fins a tenir tres fills. Això no li permetia dedicar tantes hores a la botiga i varen necessitar una nova persona de reforç. Així és com na Sandra, la germana petita, es va incorporar a finals de 2011 al negoci familiar. 

La crisi es va notar molt (com a tot el petit comerç) i van fer tots els esforços possibles per passar el temporal fins que a finals de 2014  a en Pau i na Sandra lis va entrar la curolla de canviar a un local més gran per a poder ampliar el negoci amb nous productes i serveis. 

Així és com va néixer el projecte  Curolletes. Es va redactar un nou pla de negoci i es va demanar una ajuda per a emprenedors. Després d’un mes i mig de paperassa, finalment no van poder rebre l’ajuda econòmica i van haver de desistir d’aquesta il·lusió.

Van seguir amb la papereria de tota la vida, que seguia anant a menys cada vegada. Na Sandra va haver de cercar una nova feina perquè no donava per pagar dos sous. Però la sort es va posar del costat d’aquests dos germans i a juny van tornar tenir l’oportunitat de reprendre la seva gran curolla. El local que havien mirat feia dos anys tornava estar disponible i van poder trobar finançament per dur el projecte endavant.

Local

Na Sandra va deixar la nova feina per apostar al 100% per Curolletes i els dos germans, amb l’ajuda de tota la família, es van posar a treballar de valent. Ha estat un estiu molt dur, compaginant la feina a la papereria amb la preparació del nou local i el projecte.

En Pep de Batzolades (http://www.batzolades.com/) ha estat l’encarregat de donar forma a aquesta gran idea, a aquesta gran curolla d’en Pau i na Sandra. I el resultat no podia haver sigut més encertat. A la primera proposta que va passar ja va encertar de ple amb el logo i la imatge corporativa:

                    imatge-perfil-03

                           Xarxes Socials-07

I el local va anar agafant forma i color fins a quedar així:

dsc_6337

                                             dsc_6418dsc_6515

Curolletes va obrir les seves portes el 29 d’Agost i els dos germans estan molt contents de la rebuda que està tenint per part de la gent.

dsc_6547

Moltes gràcies a tots!!!! Seguim fent feina 🙂

Fotografies: Batzolades 

 

 

 

 

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}